Brejning Efteruddannelse https://brejningefteruddannelse.dk Thu, 08 Jun 2017 09:15:38 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8 https://brejningefteruddannelse.dk/wp-content/uploads/2017/04/cropped-favicon-150x150.png Brejning Efteruddannelse https://brejningefteruddannelse.dk 32 32 Velkommen til Brejning Efteruddannelse https://brejningefteruddannelse.dk/velkommen-brejning-efteruddannelse/ Fri, 21 Apr 2017 14:08:01 +0000 https://brejningefteruddannelse.dk/?p=4136 I løbet af foråret og sommeren bliver det muligt for private virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og foreninger at sende deres medarbejdere og ledere på efterudannelse i blandt andet ledelse, samarbejde og friluftsliv i Brejning. De sidste 20 år har Brejning været stedet for unge mennesker, som har ønsket at dykke ned i samarbejde, projektledelse og friluftsliv. […]

Dette indlæg blev oprindeligt skrevet på Velkommen til Brejning Efteruddannelse.

]]>
I løbet af foråret og sommeren bliver det muligt for private virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner og foreninger at sende deres medarbejdere og ledere på efterudannelse i blandt andet ledelse, samarbejde og friluftsliv i Brejning.

De sidste 20 år har Brejning været stedet for unge mennesker, som har ønsket at dykke ned i samarbejde, projektledelse og friluftsliv. Nu bliver det også muligt at tage efteruddannelse i den lille naturskønne by mellem Vejle og Fredericia.

Chefkonsulent Rasmus Seistrup glæder sig til, at Brejning Efteruddannelse slår dørerne op og byder indenfor i et læringsmiljø, hvor den praktiske og meningsfulde læring er i centrum.

“Det er vores mål med efteruddannelsen, at vores kursister kan gå tilbage på arbejdet og skabe en positiv forandring for dem selv, deres kollegaer og arbejdspladsen.Vi trækker på den nyeste viden og de dygtigste undervisere i hele Danmark.”

I samarbejde med Comwell

Det bliver ikke i de gamle Kellerske institutioner, som Den Selvejende institution Brejning ejer, at kursisterne kommer til at lære.

“Jeg er rigtig glad og stolt over, at vi skal samarbejde med Hotel Comwell Kellers Park i Brejning. Her kan vi tilbyde vores kursister topmoderne kursusfaciliteter midt i Brejnings fantastiske natur med fem minutter til både skov og vand. Det giver de bedste rammer for at reflektere og lære,” fortæller Rasmus Seistrup.

De overnattende kursister har selvfølgelig mulighed for at booke sig ind på Hotel Comwell i forbindelse med efteruddannelsesforløbet.

Tre uddannelsesinstitutioner i Brejning

For 20 år siden åbnede Brejning Efterskole for det første hold elever. I år åbner Brejning Efteruddannelse, og i løbet af de kommende år kan Brejning Højskole åbne dørerne.

“Med Brejning Efterskole har vi i 20 år sat en ny standard for, hvad vi forventer af eleverne, og hvilke værktøjer de får med sig videre i livet foruden en afgangseksamen. Vi tager selvfølgelig ambitionerne og erfaringerne med videre til Brejning Efteruddannelse,” siger Rasmus Seistrup, der er chefkonsulent.

Du kan allerede nu bestille Brejning Efteruddannelses kursuskatalog og tilmelde dig kurserne.

Dette indlæg blev oprindeligt skrevet på Velkommen til Brejning Efteruddannelse.

]]>
Brejning Efteruddannelse får visuel identitet https://brejningefteruddannelse.dk/brejning-faar-nyt-visuelt/ Thu, 20 Apr 2017 15:43:54 +0000 https://brejningefteruddannelse.dk/?p=4043 De blå farver bliver kendetegnet for Brejning Efteruddannelse, der i løbet af foråret har fået udviklet sin visuelle identitet.  Når Brejning Efteruddannelse slår dørerne op til de første kursister, er der styr på det visuelle udtryk. De blå farver går igen på både hjemmeside, kursusmateriale, facebookside og nyhedsbrev. Selve logoet er i stil med de […]

Dette indlæg blev oprindeligt skrevet på Brejning Efteruddannelse får visuel identitet.

]]>
De blå farver bliver kendetegnet for Brejning Efteruddannelse, der i løbet af foråret har fået udviklet sin visuelle identitet. 

Når Brejning Efteruddannelse slår dørerne op til de første kursister, er der styr på det visuelle udtryk. De blå farver går igen på både hjemmeside, kursusmateriale, facebookside og nyhedsbrev. Selve logoet er i stil med de andre logoer for uddannelsesinstitutionerne i Brejning.

“Jeg er rigtig glad for logoet og den visuelle identitet, som er udviklet til Brejning Efteruddannelse. Bladet forener vores baggrund i friluftslivet og de smukke omgivelser i Brejning, som vores kursister kommer til at opleve,” fortæller chefkonsulent Rasmus Seistrup.

Med en efteruddannelse fra Brejning får kursisterne meningsfulde værktøjer og ny viden, som de har prøvet af i praksis, med hjem på arbejdspladsen og til deres eget liv.

Brejning Efteruddannelse får de blå farver som kending. De andre uddannelsesinstitutioner i Brejning får samme logo men en anden farveidentitet.

En samlet identitet for uddannelsesinstitutionerne i Brejning

Den nye visuelle identitet er designet af grafisk designer Olle Mølgaard Bang fra Speed of Color. Han besøgte første gang Brejning i juni 2016, hvor sommeren stod smukkest. Efterfølgende har han oplevet Brejning i efteråret og gennemført workshops med repræsentanter for efterskolens nuværende elever, tidligere elever, medarbejdere og ledelse. Den visuelle identitet – herunder det nye logo – er blandt andet inspireret af bøgeskovene omkring Brejning.

“I forhold til logoet, lød udfordringen på at lave en lille familie af logoer med en stærk indbyrdes tilknytning. Nøgleordene har været simplicitet, fleksibilitet og natur. Det har været vigtigt for mig, at den nye visuelle identitet har en struktur og form, der skaber mulighed for dynamik i anvendelsen, og hvor betydningen af symbolikken kan fortolkes meget frit,” fortæller han.

Den nye visuelle identitet er vedtaget af Brejnings bestyrelse. Brejning Efterskoles elever, medarbejdere og kredsen af frivillige omkring uddannelsesinstitutionerne har fået den præsenteret.

Dette indlæg blev oprindeligt skrevet på Brejning Efteruddannelse får visuel identitet.

]]>